Antena Căutare

Gigi Becali nu stie cine-i antrenor: "Ilie Dumitrescu rezolva problemele Stelei"

Gigi Becali, patronul Stelei, a dezvaluit la GSP TV dialogul pe care l-a purtat cu Ilie Stan inaintea meciului cu Petrolul. Acesta a uitat insa pe cine are pe banca, incurcandu-l pe Stan cu fostul tehnician al "ros-albastrilor", Ilie Dumitrescu.

"I-am spus si lui Ilie ca n-are nici un fel de problema pentru ca astazi o sa bata si o sa ajungem la 8 puncte. El a preluat echipa la 8 puncte si o aduce inapoi la 8 puncte dupa meciuri cu Otelul, FC Vaslui si Rapid.

Dupa, el castiga cu Chiajna si o poate aduce la 5 puncte. Bate Chiajna si deja suntem in revenire. I-am spus ca nu iau in considerare meciurile cu Maccabi si Timisoara. Nu ma intereseaza decat campionatul. N-am nevoie de nici un grup la Steaua, Ilie Dumitrescu rezolva problemele Stelei", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Ultimatum pentru Ilie Stan: "Daca nu bati la Ploiesti, pleci"... Petrolul - Steaua 0-2 \ Meci suspendat pentru incidente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x