Antena Căutare

Gloria Bistrita - CSM Rm Valcea 4-1 \ Ardelenii se distanteaza in clasament

Gloria Bistrita s-a impus pe teren propriu in fata oltenilor de la Valcea si isi vor pastra fotoliul de lider al Seriei Vest indiferent de rezultatul Timisoarei la Deva.

Meciul a fost unul fara istoric, pentru ca in minutul 19 ardelenii conduceau cu 2-0: In debutul partidei portarul Chirita a iesit prost la o lansare pentru Silvasan si varful Bistritei a deschis scorul. Predescu a dublat avantajul cu un sut din afara careului, asa ca se stia unde vor ajunge cele trei puncte puse in joc.

Si Velcovici si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 37, dar cosmarul oltenilor nu s-a oprit aici: inainte de pauza Adrian Stoica a primit direct rosu pentru o lovitura cu cotul.

Curtuius a desavarsit dezastrul si a facut 4-0 cu un sut din interiorul careului mare, iar pe final Dalu a adus o palida consolare pentru trupa lui Marius Mitu, marcand golul de onoare.

Foto: Intact Images

Vitali Klitschko se gandeste la retragere... VIDEO! Anghel Iordanescu: "Florin Costea sa joace la Palat nu la Steaua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x