Antena Căutare

Goga, aproape de Vaslui

Adrian Porumboiu vrea sa profite de incertitudinea ce domneste in lotul Timisoarei si a pus ochii pe poetul din atacul banatenilor.

In finalul sezonului trecut, Dorin Goga scotea Vasluiul din lupta pentru titlu, egaland la 1 in partida pe care Poli Timisoara o juca langa Podul Inalt.

Remiza dintre cele doua a ajutat Otelul, care s-a distantat in clasament si chiar si-a marit ecartul pana in ultima etapa.

Adrian Porumboiu pare a fi trecut peste respectivul moment. Finantatorul moldav doreste sa-l aduca pe fostul calau "la locul crimei".

Poetul si-a manifestat in repetate randuri intentia de a pleca de pe Bega, neputandu-se adapta la jocurile din liga secunda.

Daniel Stanciu a declarat ca pana la oferta Vasluiului, lui Goga i-a fost propus in imprumut la Steaua si unul in Ucraina. Fostul impresar a tinut sa precizeze ca mutarea nu se va realiza daca moldovenii nu vor accepta conditiile violetilor.

Foto: Intact Images

Ilie Nastase socheaza: "Stan are postul in pericol"... E oficial: Dinamo l-a luat pe Curtean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x