Antena Căutare

Hanescu va juca cu Nadal in "optimile" Mastersului de la Roma

Rafael Nadal s-a calificat in optimile Mastersului de la Roma dupa ce l-a invins pe Philipp Kohlschreiber (numarul 29 mondial), scor 6-1, 6-3. Ibericul il va intalni in turul trei pe romanul Victor Hanescu.


Lucrurile s-au schimbat putin in setul al doilea, Kohlschreiber si Nadal mergand cap la cap pana la 3-3 (fiecare a castigat pe propriul serviciu). Kohlschreiber are o minge de break (la scorul de 3-2 in favoarea sa), dar germanul nu rezista presiunii si pierde game-ul.

Nadal face primul break al setului doi la scorul de 3-3, iar jocul decurge in favoarea ibericului. Setul este castigat de Nadal cu 6-3, iar spaniolul castiga destul de usor partida cu Kohlschreiber dupa numai o ora si 10 minute. In urmatoarea partida, Rafa il va intalni in optimile turneului de la Roma pe romanul Victor Hanescu.

sursa:Hotnews
Stadionul Stelei, suspendat pentru o etapa de Comisia de Disciplina a LPF... Rapid a facut apel la TAS in cazul "Varga-Balan"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x