Antena Căutare

Hochei: Dominik Hasek ia o pauza la 46 de ani, dar nu se retrage

Portarul ceh de hochei pe gheata, Dominik Hasek, aflat la final de contract cu echipa rusa Spartak Moscova, a anuntat ca a decis sa-si ia o pauza de un sezon, insa a mentionat ca nu se retrage din activitate, desi are 46 de ani,.

"Nu am primit nici o oferta satisfacatoare. De aceea am decis sa nu mai joc hochei in acest an", a declarat campionul olimpic de la Nagano, din 1998, pentru cotidianul praghez Sport.

"In nici un caz nu ma retrag. Imi ofer o pauza inainte de a reveni, cel putin un sezon", a adaugat Hasek, care este si dublu castigator al Cupei Stanley cu Detroit Red Wings, in 2002 si 2008.

Hasek a petrecut 20 de sezoane in NHL, la Detroit, Chicago Blackhawks, Buffalo Sabres si Ottawa Senators. El a castigat de sase ori trofeul Vezina, pentru cel mai bun portar din NHL, si de doua ori trofeul Hart, pentru jucatorul cel mai util echipei.

Inainte de a disputa sezonul 2010/11 la echipa din Moscova, Hasek a castigat titlul de campion al Cehiei cu formatia la care a debutat, HC Pardubice.

Citeste si Jurnalul!

Foto: vseosportu.unas.cz

F1: Aripa mobila spate, interzisa in tunelul de la Monte Carlo... Razvan Lucescu: Va trebui sa plec daca nu batem Bosnia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x