Antena Căutare

Inter Milano ii ofera un nou contract lui Cristi Chivu

Fundasul roman Cristi Chivu ar putea ramane la Inter Milano. Directorul tehnic al clubului Internazionale Milano, Marco Branca, a avut, joi, o intrevedere cu impresarul Ioan Becali in urma careia i s-a facut o propunere de prelungire a contractului jucatorului roman pentru inca doi ani.

Conform calciomercato.com , Branca a propus o intelegere pe doua sezone cu un salariu stagional de doua milioane de euro, cu un milion de euro mai putin decat a castigat fundasul roman la precedentul contract.

Cristian Chivu, in varsta de 31 de ani, mai are contract cu Internazionale Milano pana la finalul actualului sezon, iar presa italiana a scris in utlima perioada ca de serviciile sale este interesata formatia SSC Napoli.

Europa League: Atletico Madrid si Athletic Bilbao vor juca finala de pe "Arena Nationala", din 9 mai... CE Judo: Alina Dumitru, la al 8-lea titlu european din cariera. Aur si pentru Andreea Chitu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x