Antena Căutare

Interviu EXCLUSIV! Simona Halep, secretele din spatele succesului: "Am avut întotdeauna tot ce mi-am dorit la un nivel modest"

Unii poarta aceeasi pereche de lenjerie intima. Altii pronunta cine stie ce vorbe magice. Ea asculta o anumita melodie pentru a castiga meciul. Simona Halep o oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars

Unii poarta aceeasi pereche de lenjerie intima. Altii pronunta cine stie ce vorbe magice. Ea asculta o anumita melodie pentru a castiga meciul. Simona Halep o oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sunt mulți cei care îi sunt alături acum, însă familia sa cunoaște cel mai bine parcursul Simonei. Părinții și fratele au sprijinit-o necontenit din momentul în care și-a descoperit talentul și pasiunea pentru tenis.

"Întotdeauna m-au susţinut de când am început tenisul, am avut întotdeauna tot ce mi-am dorit la un nivel modest. Şi fratele meu m-a susţinut întotdeauna, chiar la premiere i-am spus că el e mai tăcut aşa de felul lui dar a fost aproape de mine întotdeauna. Am părinţi deosebiţi, familie deosebită şi mă bucur că fac parte din asemenea familie", a mărturisit Simona într-un interviu acordat Irinei Cordoneanu pentru Star Magazin de la Antena Stars.

Întregul interviu este în materialul video de mai sus!

VIDEO! El poate, dar altii nu! E CAMPION la săritura în lungime, deși are un singur picior!... VIDEO! DRAMĂ ÎN SPORT! Dacă vreodată te-a înțepat inima, te rugăm NU DA CLICK LA ACEST MATERIAL! TE RUGĂM!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x