Antena Căutare

Irina Begu traieste sub semnul rozului

Ar fura o singura lovitura de la alta jucatoare: dreapta lui Kim Clijsters. Multa lume i-a spus ca va castiga Wimbledon-ul, dar ea ar incepe cu Australian Open-ul. Orasul favorit e New York-ul, iar tara in care i-ar placea sa traiasca Germania.

Lumea Irinei nu a fost intotdeauna roz. Inainte au existat si alte culori, au existat variatia, alegerea, contrastul. De cativa ani insa, universul s-a imbracat intr-o singura nuanta. Nu stie sa identifice momentul exact, e ca atunci cand iubesti pe cineva, pur si simplu, te trezesti ca se intampla. Imposibil de explicat. Imposibil de descris.

Asa a patit si ea cu culoarea florilor de maces. I-a invadat existenta. "Imi doresc o casa a mea, cu cel putin trei camere, dintre care una sa fie dormitorul meu roz, iar alta un dressing mare, in care sa-mi incapa toate hainele", spune tanara in varsta de 21 de ani. A avut noroc ca firma care-i furnizeaza echipamentul, FILA, a avut mereu haine in culoarea preferata. Daca n-ar fi fost asa insa, s-ar fi adaptat. Exista si optiunea a doua, bleu. Dar, pana la urma, sunt lucruri care conteaza mai mult.

Citeste mai multe pe www.gsp.ro!

Foto: gsp

VIDEO! Gigi Becali: "Am visat cai albi, deci batem la Schalke"... Romania U19 si-a aflat adversarii pentru Turneul de Elita ce o poate duce la Euro 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x