Antena Căutare

JO 2012: Argint la sol, pentru Catalina Ponor

Catalina Ponor a castigat medalia de argint la sol, in cadrul concursului de gimnastica de la Jocurile Olimpice, aducand a noua medalie pentru delegatia Romaniei la competitia de la Londra. Medalia de aur a fost luata de Alexandra Raisman, cea care i-a luat medalia de bronz de la birna Catalinei.

Catalina Ponor a intrat a patra in concurs, reusind un exercitiu foarte bun, dupa dezamagirea de la barna, unde a pierdut podiumul dupa o contestatie a stafului SUA. Ponor a fost notata cu 15.200, publicul huiduind in momentul afisarii acesteia, nemultumit de nota prea mica. Podiumul a fost ocupat, in ordine, de Alexandra Raisman (SUA, 15.600), urmata de Catalina Ponor (15.200) si de Alia Mustafina (Rusia, 14.900).

Sandra Izbasa a inchis finala, dar si participarea Romaniei in concursurile de gimnastica, cu o evolutie buna, dar umbrita chiar in final de o mare ratare, fiind notata cu 13.333.

La Londra, delegatia feminina a Romaniei a mai cucerit medalia de bronz pe echipe si aurul la sarituri, prin Sandra Izbasa. Iar dupa 11 zile ale competitiei olimpice, Romania are 9 medalii (2-5-2), cucerite astfel: aur - Alin Moldoveanu (tir) si Sandra Izbasa (sarituri); argint - Alina Dumitru, Corina Caprioriu (ambele judo), Roxana Cocos (haltere), echipa masculina de sabie, Catalina Ponor (sol); bronz - echipa feminina de gimnastica si Razvan Martin (haltere).

JO 2012: Bronz la barna, pierdut de Catalina Ponor in urma unei contestatii!... Belu si Bitang nu s-au hotarat daca raman sau nu la lot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x