Antena Căutare

Jorge Costa in pericol? Iuliu Muresan: „Ne intereseaza antrenorii din noul val”.

Presedintele celor de la CFR Cluj a declarat la o emisiune de televiziune ca e interesat de Liviu Ciubotariu, Ionut Badea si Tibor Selymes.

Sefii din Gruia sunt nemultumiti de evolutia formatiei si par a nu mai avea rabdare cu Jorge Costa. In pauza meciului cu Ceahlaul, desi CFR conducea cu 1-0 Iuliu Muresan a intrat in vestiar, presa speculand ca a intrat in conflict cu anumiti jucatori. Presedintele clujenilor a negat la o emisiune de televiziune aceasta ipoteza: „E adevarat ca am intrat in vestiar, dar nu am avut un conflict cu nimeni. Doar am intrebat daca exista probleme cu banii, iar atunci cand am aflat ca nu e vorba de asa ceva, i-am rugat sa se daruiasca mai mult, pentru ca joaca la CFR iar noi trebuie sa castigam orice partida."

Desi declara ca Jorge Costa se bucura de toata sustinerea conducerii, Muresan a lasat sa se inteleaga ca are in vedere mai multi tehnicieni pentru viitorul mai mult sau mai putin indepartat: „Suntem interesati de antrenori din noul val, asa cum e Ciubotariu, sau chiar Ionut Badea, cel care antreneaza pe U Cluj acum; are prestanta are experienta, in viitor sigur ca nu se stie ce va fi. Chiar si Selymes este un antrenor valoros".

Foto: gsp

Copos i-a luat-o inainte lui Gigi si a dus un preot pe National Arena... Lovitura sub centura pentru Steaua: Tibi Balan nu are drept de joc cu Rapid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x