Antena Căutare

Jucătorii echipei Ajax Amsterdam şi-au reluat antrenamentele, deşi campionatul olandez a fost oprit definitiv

Jucătorii echipei Ajax Amsterdam, din care face parte şi Răzvan Marin, şi-au reluat, miercuri, antrenamentele, deşi campionatul olandez a fost oprit definitiv, informează lequipe.fr.

Jucătorii s-au prezentat la complexul sportiv de la De Toekomst şi au particiat la şedinţe de pregătire în grupuri mici, cu respectarea regulilor de distanţare fizică.

Antrenorul Erik Ten Hag speră să-şi ţină jucătorii într-o formă fizică acceptabilă în această perioadă şi în vederea revenirii în competiţii, care se va face probabil în septembrie.

Actualul sezon al campionatului Olandei a fost anulat, a anunţat, în urmă cu o săptămână, federaţia olandeză de fotbal (KNVB), care a precizat că nu se va acorda titlul de campioană şi nicio echipă nu va retrograda.

Decizia este urmare a faptului că guvernul a interzis desfăşurarea de evenimente majore până la 1 septembrie.

Sursa : news.ro

Marile Premii de MotoGP ale Germaniei, Olandei şi Finlandei au fost anulate... Preşedintele FIGC: Nu voi semna niciodată o decizie de oprire definitivă a sezonului pentru că ar fi moartea fotbalului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x