Antena Căutare

Jucătorul de la Torino infectat cu noul coronavirus a ieşit negativ la două teste consecutive

Jucătorul de la Torino infectat cu noul coronavirus a ieşit negativ la două teste consecutive şi se poate alătura echipei, informează gazzetta.it.

Fotbalistul al cărui nume nu a fost dat publicităţii a ieşit pozitiv pentru Sars-CoV-2 la un test efectuat la 5 mai. De atunci el a fost plasat în izolare. Jucătorul a rămas asimptomatic în toată această perioadă, iar acum se simte foarte bine.

Coechipierii lui au terminat a treia serie de teste în trei săptămâni şi toate au ieşit negative. Astfel, de vineri ei vor intra în faza a doua a pregătirii, cu antrenamente colective.

Antrenorul Moreno Longo are tot lotul la dispoziţie. Portarul Salvatore Sirigu a fost ultimul jucător care s-a alăturat echipei, el preferând să se pregătească în izolare, acasă, în ultima perioadă.

Jucătorii echipei de Torino s-au antrenat individual începând din 8 mai.

În Italia, toate eşaloanele au fost întrerupte la 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Serie A s-ar putea relua la jumătatea lunii iunie.

Sursa : news.ro

Luis Enrique: Fotbalul fără spectatori este mai trist decât să dansezi cu propria soră... Mancini îşi doreşte oprirea definitivă a campionatului italian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x