Antena Căutare

Juventus este noua campioana a Italiei. Inter a castigat Derby della Madonnina

Juventus si-a asigurat titlul de campioana prin victoria de la Cagliari, 2-0 (Vucinici 6, Canini 74 autogol), si beneficiind de infringerea urmaritoarei AC Milan in derbyul cu Inter, 2-4, scrie Gsp.ro. Inaintea ultimei etape, diferenta dintre cele doua formatii este de 4 puncte, 81 fata de 77.

Trupa neinvinsa a lui Conte a cistigat cu Cagliari (2-0) si a profitat de esecul Milanului in derbyul cu Inter (2-4), evadind la patru puncte inaintea ultimei etape. Dupa 9 ani de asteptare, Juve a pus mina pe al 28-lea "scudetto", transind ieri duelul cu Milan.

Daca triumful torinezilor la Cagliari era asteptat, infringerea Milanului inderby della Madonnina a fost o semisurpriza deoarece Interul schiopata in ultima vreme. Diego Milito i-a dat o mina de ajutor "Batrinei Doamne" printr-o "tripla" prin care a anulat cele doua reusite semnate rapide de Zlatan Ibrahimovici. Iata principalele momente:


Foto: EPA/ Intact Images

VIDEO! Concurs de echitatie, la Arad... SPECIAL! 26 de ani de la finala magica de la Sevilla!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x