Antena Căutare

Kevin Magnussen a pierdut patru secunde pe tur la Singapore din cauza unei pungi de plastic

Danezul Kevin Magnussen de la Haas a ratat posibilitatea de a se lupta pentru puncte la Singapore din cauza unei pungi de plastic, probabil un ambalaj de sandviş, care s-a prins de aripa faţă a monopostului său, informează motorsport.com.

Danezul Kevin Magnussen de la Haas a ratat posibilitatea de a se lupta pentru puncte la Singapore din cauza unei pungi de plastic, probabil un ambalaj de sandviş, care s-a prins de aripa faţă a monopostului său, informează motorsport.com.

Incidentul s-a petrecut în timpul rulării în urma safety car-ului, la a treia şi ultima intrare a acestuia, la cursa de duminică. Punga s-a prins în partea stângă a aripii faţă şi a afectat aerodinamica maşinii. Prezent mai tot timpul între primii zece piloţi, Magnussen a început să piardă teren din acest motiv, fiind mai lent cu patru secunde pe tur, ceea ce i-a făcut pe inginerii echipei să-l cheme la boxe.

"A fost după ultimul restart, când dintr-odată a devenit lent. A trecut pe lângă noi de câteva ori şi am verificat aripa deoarece unul dintre ingineri a spus că pierdea apăsarea aerodinamică pe faţă şi noi am crezut că aripa era ruptă. Dar Kevin a spus că nu a lovit nimic şi nici noi nu am văzut nimic la aripă. De aceea am făcut un pitstop. Pierdea aşa multă apăsare aerodinamică încât l-am chemat la boxe, i-am pus penuri noi şi am scos punga. Pneurile se uzau, nu avea rost să-l mai lăsăm pe pistă. Cu un nou set de pneuri, am putut face un tur bun şi am văzut ce era. Avem punga", a declarat Gunther Steiner, team principal al Haas.

Cu noul set de pneuri, Magnussen a stabilit cel mai rapid tur al cursei de la Singapore, dar nu va primi punctul bonus pentru că nu a terminat în Top 10. Danezul s-a clasat pe ultimul loc dintre cei 17 piloţi care au încheiat marele premiu asiatic.

Cursa de la Singapore a fost câştigată de germanul Sebastian Vettel de la Ferrari.

Sursa : news.ro

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi, la Taşkent... Falimentul Thomas Cook îi afectează şi pe unii dintre fanii echipei Liverpool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x