Antena Căutare

Kim Clijsters si Vera Zvonareva in finala la US Open!

Kim Clijsters s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de Grand Slam de la US Open, unde o va intalni pe Vera Zvonareva (Rusia).

Dupa ce anul trecut, Kim Clijsters s-a impus la US Open, fiind cel de-al treilea turneu la care participa de la revenirea in circuitul profesionist, belgianca este aproape sa-si pastreze trofeul.

Favorita numarul doi a invins-o in semifinale pe Venus Williams (SUA), cap de serie numarul trei, cu 4-6, 7-6 (2), 6-4 si va juca in ultimul act al competitiei cu Vera Zvonareva (Rusia, 7) care a trecut de Caroline Wozniacki (Danemarca), principala favorita.

"Bineinteles, sa ajung in finala inseamna foarte mult pentru mine, imi da sansa sa-mi apar trofeul castigat anul trecut. Este o oportunitate foarte buna", a declarat Kim Clijsters la finalul meciului.

In primul set, Venus a reusit sa faca un break la scorul de 3-3 care a fost decisiv pentru stabilirea celei care avea sa preia conducerea. Insa Kim Clijsters, care a invins-o si anul trecut pe cea mai mare dintre surorile Williams in optimile de finala, a revenit spectaculos si a intors partida in favoarea sa.

Citeste mai multe stiri de la US Open pe gsp.ro

Daniel Niculae, cel mai bun jucator al lui Monaco in august... VIDEO! Cassio decisiv » Rapid - CFR Cluj 2-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x