Antena Căutare

Liga Campionilor: Milan-Barcelona 2-0 / Galatasaray-Schalke 1-1

Rezultate surprinzatoare in meciurile de miercuri din Liga Campionilor! AC Milan a reusit sa castige cu 2-0 in fata Barcelonei, iar Galatasaray n-a putut scoate mai mult de-o remiza, 1-1, pe propriul teren cu Schalke.

AC Milan a facut un meci perfect, cel mai bun din acest an (daca nu cumva din mandatul lui Allegri), si a reusit surpriza in fata Barcelonei. Italienii s-au aparat perfect, spaniolii neavand absolut nicio sansa de a inscrie. Messi a fost inexistent, Xavi si Iniesta au fost blocati excelent, iar contraatacul a functionat de minune pentru italieni.

Parca am revazut meciul catalanilor cu Interul lui Mourinho, cu mentiunea ca atunci tiki-taka a functionat mult mai bine. Golurile Milanului au fost semnate de Boateng (57), dupa un hent nesemnalizat al lui Zapata, si Muntari (81), in urma unei faze frumoase de atac. E greu de crezut ca trupa lui Allegri se va inchide la fel de bine si pe Camp Nou, dar daca o va face, atunci Barca va avea mult de munca pentru a salva jocul slab de pe San Siro.

In cealalta partida a zilei, Galatasary a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Schalke. Turcii au deschis scorul prin Yilmaz (12), au mai ratat doua ocazii uriase (printre care si o bara), dar s-au vazut egalati in ultimul minut al primei parti, cand Jones a fructificat un contraatac plecat de la o eroare a defensivei gazdelor.

VIDEO! Nebunia "Harlem Shake" a atins fotbalul! Majoretele lui Crystal Palace s-au dezlantuit... Pistorius, pasionat de arme! Colectia impresionanta a atletului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x