Antena Căutare

LigA1 revine la Antena 1: Steaua-Petrolul, sâmbătă, în direct, la 21:00

Începând cu sezonul 2015-2016, când sistemul competițional va conține Play-Off și Play-Out, Antena 1 va transmite prima opțiune din fiecare etapă a Ligii I

Începând cu sezonul 2015-2016, când sistemul competițional va conține Play-Off și Play-Out, Antena 1 va transmite prima opțiune din fiecare etapă a Ligii I.

Astfel, cele mai importante meciuri ale campionatului românesc se vor vedea în direct la Antena 1, în timp ce toate partidele etapei vor putea fi urmărite live pe AntenaPlay, FĂRĂ RESTRICȚIE TERITORIALĂ. Antena Play poate fi accesat și pe aplicația disponibilă în AppStore și în Google Play!

Sâmbătă, 11 iulie, începând cu ora 21:00, Antena 1 va transmite în direct Steaua-Petrolul, derby-ul primei etape a Ligii I.

De la 20:45, comentatorii Cătălin Oprișan și Cătălin Cârnu vor prefața alături de George Ogăraru, fost semifinalist al Cupei UEFA, primul derby al campionatului românesc, într-o intervenție specială de la Stadionul Național.

Toate golurile și fazele importante ale meciului dintre Steaua și Petrolul se vor putea vedea și pe www.fotbaldepoveste.ro, iar meciul poate fi urmărit LIVE și pe www.antenaplay.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x