Antena Căutare

4+1! Lionel Messi a câștigat pentru a cincea oară "Balonul de Aur"

LIONEL MESSI este Balonul de Aur pentru a cincea oară! "Sînt încîntat să fiu din nou în fața dumneavoastră. În ultimii doi ani am fost doar spectator, dar acum sînt iar aici pe scenă. Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei, pentru că fără ei nu făceam nimic. Vreau să mulțumesc și fotbalului în general"

Lionel Messi este Balonul de Aur pentru a cincea oară, scrie gsp.ro. Acesta a fost desemnat câștigător al Galei ce are loc la Zurich.

"Sînt încîntat să fiu din nou în fața dumneavoastră. În ultimii doi ani am fost doar spectator, dar acum sînt iar aici pe scenă. Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei, pentru că fără ei nu făceam nimic. Vreau să mulțumesc și fotbalului în general", a mărturisit acesta atunci când a mers să-și ridice premiul.

Este pentru a cincea oară cînd argentinianul ia trofeul, după premiile din 2009, 2010, 2011 și 2012. Procentajul: Messi 41.33%, Cristiano 27.76%, Neymar 7.86%

Messi s-a "bătut" pentru Balonul de Aur ceilalți doi finaliști finalişti, Neymar şi Cristiano Ronaldo, jucători care vin tot din Spania, de la granzii Barcelona şi Real Madrid.

Messi a fost foarte categoric cînd a fost întrebat dacă Neymar poate fi considerat urmașul său: "Nu, nu e urmașul meu. Nu e urmașul nimănui. E doar Neymar, un fotbalist extraordinar, pe care îl apreciez și-l respect!"

Totul despre Gala Balonului de Aur, desfășurată la Zurich, pe gsp.ro!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x