Antena Căutare

Lovitură de proporții pentru Dinamo! 10 jucători de bază, ca și plecați din vară din ”Ștefan cel Mare”

Lovită de probleme financiare și administrative, Dinamo București mai primește o lovitură. Aflată în pragul ratării prezenței în Playoff-ul Ligii 1 la finalul sezonului regular, trupa lui Vasile Miriuță stă sub spectrul ”dezintegrării”. O echipă întreagă din Ștefan cel Mare se află pe punctul de a pleca în vară.

În acest moment, fix zece fotbalişti din lotul echipei alb-roșii se află în ultimele şase luni de contract, iar şansele de a mai rămâne la gruparea din Ştefan cel Mare sunt foarte mici, având în vedere că Ionuț Negoiță nu mai este dispus să continue investițiile în ”Groapă”.

Conform Gazetei Sporturilor, Penedo, Brănescu, Maric, Oliva, Nica, Romera, Monroy, Torje, Bokila și Nemec sunt jucătorii cărora le expiră în vară înţelegerile cu Dinamo.

Jaime Penedo: Calificat cu naționala Panama la Campionatul Mondial din vară, Penedo ia în calcul retragerea din activitate, fiindcă s-a săturat să stea departe de familie. Oricum, acesta își anunțase deja intenția de a părăsi pe Dinamo

Laurențiu Brănescu: portarului de rezervă de la Dinamo îi expiră împrumutul de la Juventus, iar echipa lui Miriuță nu arată nicio intenție să mai prelungească înțelegerea. De o achiziție definitivă nici nu poate fi vorba.

Luka Marici: după numeroasele gafe din acest campionat, croatul nu mai prinde nici lotul de 18 și este ca și plecat.

Maxi Oliva: un altă străin care nu a convins, Oliva a fost eliminat de la începutul anului din lotul primei echipe.

Constantin Nica: la fel ca în situația lui Brănescu, și acestuia îi expiră împrumutul de la Atalanta, iar Dinamo nu și-ar permite să-i plătească salariul din Italia, de 30.000 de euro pe lună.

Jose Antonio Romera: a jucat la Dinamo doar din lipsă de alte soluții. Spaniolul nu este văzut ca o variantă de viitor și din vară, după doi ani în Ștefan cel Mare.

Aitor Monroy: a semnat doar în această iarnă, însă a fost catastrofal cu CSU Craiova. Mai mult ca sigur, din vară este OUT.

Gabi Torje: Omul de națională de la Dinamo a recunoscut că nu va sta mai mult de 6 luni în ”Groapă”.

Jeremy Bokila: Venit pe cai mari de la CFR Cluj, a fost eliminat din lot de la începutul lunii ianuarie, Dinamo de-abia așteaptă vara pentru a scăpa de Jeremy și de un salariu imens.

Adam Nemec: Nu a mers pe calea lui Gnohere, iar ”câinii" nu l-au cedat FCSB-ului nici pentru jumătate de milion de euro, nici pentru 250.000 de euro. Asta înseamnă că îl vor pierde gratis la vară.

Fed Cup 2018: România - Canada! O româncă poate opri România din drumul spre supremație! Istoria duelurilor români contr... Telenovela ”Băluță la FCSB” s-a încheiat! Gigi Becali a făcut anunțul final: ”Hai să vă dau o informație în premieră”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x