Antena Căutare

Lovitură de teatru! Claudiu Niculescu, omul care visa să antreneze în ”Ștefan cel Mare” le-a dat răspunsul final șefilor lui Dinamo

Seria dezastruoasă a lui Dinamo în mandatul lui Vasile Miriuță s-ar fi soldat, conform ultimelor zvonuri, cu plecarea acestuia de pe banca tehnică. Cele 3 victorii, 2 remize și 4 eșecuri cu Miriuță pe bancă au dus Dinamo la 4 puncte de primul loc (6) care duce în PlayOff.

Cu Miriuță pe cracă, șefii lui Dinamo sperau să-l convingă pe Claudiu Niculescu să vine antrenor în ”Groapă”. Speranțele erau uriașe, întrucât Niculescu era omul care declara, aproape cu orice ocazie, că visează să antreneze pe Dinamo, echipa la care a cunoscut cele mai mari succese în cariera de fotbalist.

”Clau-gol” a fost ofertat de Dinamo marţi seară, însă în acaestă dimineaţă a anunţat că a refuzat propunerea.

”Le mulţumesc frumos pentru ofertă, dar voi rămâne la Voluntari”, a spus Claudiu Niculescu în această dimineaţă.

Dat fiind acest refuz, situația are mari șanse de a rămâne neschimbată. Asta înseamnă că Vasile Miriuţă are şanse destul de mari de a continua pe banca alb-roşiilor.

VESTE CUTREMURĂTOARE după meciul Sevilla - Liverpool! Antrenorul gazdelor și-a anunțat elevii că suferă de o boală gravă... De la Sevilla - Liverpool 3-3 la Dinamo - Foresta 4-5! Iată un top al celor mai spectaculoase răsturnări de scor din ist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x