Antena Căutare

Lovitura zilei pe piața transferurilor în Liga 1! A luat Cupa cu ”U” Craiova și pleacă la o rivală din campionat

Cea mai slabă echipă a Ligii 1, FC Voluntari, pregătește una dintre cele mai spectaculoase mutări pe piața transferurilor în această vară. Trupa lui Daniel Oprița este aproape să îl legitimeze pe Hristo Zlatinski, unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la ”U” Craiova în stagiunea precedentă.

Ajuns soluție de rezervă în Bănie, odată cu aducerea acolo a lui Cicâldău, Zlatinski le-a cerut celor din conducere să-l lase să se transfere la o altă formație. Acum, bulgarul de 33 de ani negociază cu echipa de pe ultimul loc din Liga 1.

La Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat în 111 partide în Liga1, Cupa României, Cupa Ligii și Europa League, Zlatinski și-a trecut în palmares un trofeu – Cupa României, după o finală cu Hermannstadt. 7.000 de euro lunar îi oferă trupa ilfoveană bulgarului pentru a semna, iar acesta e tentat să accepte, pentru că îl interesează foarte mult să joace, scrie gsp.ro

Zlatinski se află la U Craiova din 2015, perioadă în care a reușit 9 goluri în 111 meciuri în toate competițiile.

FC Voluntari nu va plăti nimic pentru transferul lui Zlatinski, întrucât Craiova a fost de acord să-l lase să plece liber de contract, având în vedere contribuția importantă a jucătorului la rezultatele Craiovei din ultimii ani.

România urcă în clasamentul FIFA! Franța, noul lider al topului. Pozițiile Serbiei, Muntenegrului și Lituaniei, rivalii ... Gigi Becali îl vinde pe Harlem Gnohere după meciul cu Hajduk Split. Cu o condiție. Unde ajunge ”Bizonul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x