Antena Căutare

Lucian Bute va boxa in Romania pe 9 iulie

Lucian Bute a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca urmatorul meci pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, il va sustine pe 9 iulie, in Romania.

Vreau sa ma revansez fata de suporterii romani prin acest meci. Vreau sa promovez Romania si sa fac din acest meci un eveniment mondial", a declarat pugilistul roman, care a oferit si doua posibile locatii pentru gala din iulie: „Am vizitat sala Romexpo si sala Polivalenta. Nu conteaza locul. Poate fi si pe stadion, important e sa vin si sa boxez in Romania. Pentru mine, este o onoare sa ma bat in tara mea".

Campionul mondial IBF nu-si cunoaste inca adversarul, acest urmand a fi desemnat in perioada urmatoare: „Nu-mi aleg eu adversarii, vom afla in urmatoarele zile, Interboxul impreuna cu IBF vor stabili asta. Am ajuns la un nivel la care nu ma mai tem de nimeni".

Sursa: Antena3

Presa turca arunca bomba: Lucescu se intoarce la Galatasaray!... CE de gimnastica: Flavius Koczi si Sandra Izbasa, primele medalii de aur pentru Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x