Antena Căutare

Ludogoreţ Razgrad a fost învinsă de Ferencvaros Budapesta în primul meci din Liga Campionilor

Echipa Ludogoreţ Razgrad, cu fundaşul Cosmin Moţi pe teren tot meciul, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), de Ferencvaros Budapesta, în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor.

Echipa Ludogoreţ Razgrad, cu fundaşul Cosmin Moţi pe teren tot meciul, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-1 (1-1), de Ferencvaros Budapesta, în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor.

Tokmac Nguen '6 şi Oleksandr Zubkov '65 au marcat golurile campioanei Ungariei. Jakub Swierczok '31 a înscris pentru campioana Bulgariei.

La oaspeţi, doar Moţi a fost pe teren, dintre români. Atacantul Claudiu Keşeru a fost rezervă, iar fundaşul Dragoş Grigore nu a făcut parte din lot.

Într-un alt meci, Bate Borisov din Belarus a remizat pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu polonezii de la Piast Gliwice. Aceştia din urmă au condus cu 1-0, prin reuşita lui Piotr Parzyszek '36. Stanislav Dragun '64 a egalat, înainte de a fi eliminat, în minutul 90.

Partidele retur vor avea loc peste o săptămână.

Alte rezultate înregistarte miercuri, în turul I preliminar al Ligii Campionilor:

Partizani (Albania) - Qarabag Azerbaidjan, scor 0-0;

Şerif Tiraspol (Republica Moldova) - Saburtalo Tibilisi (Georgia), 0-3;

Slovan Bratislava (Slovacia) - Sutjeska (Muntenegru), 1-1;

Dundalk (Irlanda) - FC Riga (Letonia), 0-0;

Linfield (Irlanda de Nord) - Rosenborg, 0-2;

Valur Reykjavik (Islanda) - Maribor (Slovenia), 0-3.

Sursa : news.ro

Daniel Pancu și fiul lui Adrian Iencsi joacă la Rapid! ”Dacă se construiește corect, vin și rezultatele!”... Nigeria s-a calificat în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni, după un gol marcat în minutul 89, cu Africa de Sud...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x