Antena Căutare

Mădălin-Sorin Hîncu este noul comandant al CSA Steaua

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu este noul comandant al CSA Steaua, a anunţat, miercuri, clubul sportiv.

“Secretarul de stat pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului, Marius Bălu, a participat miercuri, 29 ianuarie, la ceremonia prin care colonelul Mădălin-Sorin Hîncu a fost numit la comanda Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, ceremonie care s-a desfăşurat la sediul clubului”, se arată în comunicatul CSA Steaua.

Hîncu îi succede la conducerea CSA Steaua colonelului Cristian Cîrlan, care a decedat la 20 ianuarie, la vârsta de 47 de ani. Cîrlan era în funcţia de comandant interimar de la mijlocul lunii octombrie 2019, după ce a expirat detaşarea şi împuternicirea colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu la conducerea grupării din Bulevardul Ghencea. Cîrlan urma să conducă Steaua până la organizarea unui concurs pentru numirea noului comandant.

Colonelul Mădălin-Sorin Hîncu s-a născut în anul 1965, în localitatea Bran, judeţul Braşov. A absolvit, în anul 1987, Şcoala militară de ofiţeri activi de artilerie şi rachete antiaeriene „Leontin Sălăjan”, de la Braşov. Şi-a început cariera militară la Regimentul 19 Rachete Antiaeriene, ocupând succesiv, de-a lungul carierei, funcţii pe linia specialităţii militare Educaţie fizică, de la ofiţer cu pregătirea fizică şi instructor-şef la ultima funcţie încadrată, cea de şef al Centrului de Sporturi Montane „Bucegi”.

Sursa : news.ro

Nadal a fost eliminat de Thiem în sferturi la Australian Open. Spaniolul a fost protagonistul unui moment surprizător cu... Antrenorul Friedhelm Funkel a fost demis de la Fortuna Düssledorf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x