Antena Căutare

Magnus Wislander, handbalistul secolului XX, a suferit un accident vascular cerebral. Starea fostului sportiv este bună

Suedezul Magnus Wislander, legendă a handbalului mondial, a suferit un accident vascular cerebral miercuri seară. Starea sa este bună, relatează L’Equipe.

Wislander, în vârstă de 55 de ani, a primit îngrijiri rapid după ce a suferit accidentul vascular cerebral şi starea sa nu mai este îngrijorătoare. El chiar a acordat din spital un interviu pentru cotidianul Aftonbladet.

Magnus Wislander a fost un membru de bază al generaţiei suedeze care a dominat handbalul mondial în anii 1990. Dublu campion mondial şi de patru ori campion european, el a fost ales de federaţia internaţională handbalistul secolului XX.

Wislander este în continuare implicat în handbal, el fiind antrenor secund al echipei Redbergslid şi consulatant la radio.

Sursa : news.ro

China va găzdui Cupa Mondială a cluburilor în 2021... Vintilă: Turul a fost învolburat, până la urmă s-au liniştit apele. Contra poate să-l ia pe Creţu fundaş dreapta, dacă a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x