Antena Căutare

Manchester City, după meciul Anglia - România , scor 2-4: Băieţi ghinionişti

Administratorii contului de Twitter al clubul Manchester City au reacţionat după ce Anglia a pierdut meciul cu România, scor 2-4, la CE de tineret, estimând că jucătorii englezi au fost lipsiţi de noroc.

"O seară dificilă pentru tinerii lei, eliminaţi de la Euro U21 după o încleştare dramatică în meciul cu România. Băieţi ghininişti", a notat campioana Angliei.

A difficult night for the as they bow out of the U21 Euros following a dramatic clash against Romania. featured in the second half of the group stage match.

Unlucky, boys

— Manchester City (@ManCity)

Reprezentativa under 21 a României a învins, vineri, la Cesena, cu scorul de 4-2 (0-0), selecţionata Angliei, în etapa a doua a grupei C de la Campionatul European de tineret. Tricolorii au învins şi în prima etapă, scor 4-1 cu Croaţia, astfel că sunt pe primul loc în clasament, cu şase puncte.

Au marcat: Gray ’79, Abraham ‘87 / Puşcaş ’76 (penalti), Ianis Hagi ’85, Coman ’89, ‘90+3.

Sursa : news.ro

Victorie spectaculoasă pentru naţionala de tineret şi în al doilea meci de la Euro-2019: scor 4-2 cu Anglia... Ce a zis Florinel Coman după victoria România - Anglia 4-2. Vezi video cu golul lui Coman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x