Antena Căutare

Manchester City l-a suspendat pe Carlos Tevez pentru ca a refuzat sa intre pe teren la meciul cu Bayern

Manchester City a anuntat oficial ca argentinianul Carlos Tevez este suspendat de club , dupa ce atacantul sud-american a refuzat sa intre pe teren in repriza a doua a meciului de marti cu Bayern Munchen, din grupa A din Liga Campionilor.

Jucatorul de 27 de ani este suspendat pana la noi ordine, pentru o perioada de cel mult doua saptamani, pana cand oficialii clubului vor analiza intregul caz.

In aceasta perioada, Tevez nu este eligibil pentru a fi retinut in lotul lui City la meciurile oficiale si nici nu are dreptul de a se antrena alaturi de prima echipa.

In repriza a doua a meciului de pe Allianz Arena, castigat de Bayern cu 2-0, Roberto Mancini a intentionat sa-l introduca pe teren pe Tevez, insa argentinianul a refuzat. la finalul partidei, tehnicianul italian a declarat ca nu il va mai folosi niciodata pe golgheterul echipei in sezonul trecut.

A refuzat sa intre pe teren. Ceea ce i-am spus lui Carlos ramane intre mine, el si restul echipei, dar, personal, sunt foarte dezamagit de comportamentul sau. Din punctul meu de vedere, am incheiat orice relatie cu el. Daca ne dorim ca aceasta echipa sa creasca, Tevez nu mai poate juca pentru noi", a spus managerul lui City.

Miercuri, Tevez a raspuns printr-un comunicat, in care a explicat ca totul a fost o simpla neintelegere: „Nu este momentul potrivit pentru a intra in detalii, dar vreau sa declar ca nu am refuzat sa joc. In continuare, sunt pregatit sa joc atunci cand mi se va cere si sa-mi indeplinesc toate obligatiile".

Carlos Tevez a semnat cu Manchester City in vara anului 2009 si, de atunci, a adunat 91 de prezente si 53 de goluri in tricoul „cetatenilor". Nu este primul conflict pe care argentinianul il are cu Roberto Mancini, din cauza relatiilor reci dintre cei doi existand mai multe zvonuri ca jucatorul ar putea pleca la o alta echipa in recent incheiata perioada de mercato.

Sursa: antena 3

Foto: Hepta

Adrian Mititelu: "Dinamo ar trebui retrogradata in Liga a treia"... Rasism in NHL: Un spectator a aruncat o banana catre un jucator de culoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x