Antena Căutare

Manchester United bate pe Stoke si egaleaza pe City in fruntea clasamentului. Vezi rezultatele din Anglia!

Manchester City a pierdut cu 1-0 la Everton, iar de pasul gresit al cetatenilor a profitat United, care s-a impus cu 2-0 pe teren propriu in fata lui Stoke City.

Etapa intermediara de la mijlocul acestei saptamani a facut si mai interesanta lupta la titlu din Anglia. City-ul lui Mancini s-a deplasat la Everton si a plecat fara nici-un punct de pe White Hart Lane. S-a ocupat de acest lucru Darron Gibson, fostul jucator al lui United, care a marcat singurul gol al intalnarii.

Trupa lui Ferguson a primit acasa vizita lui Stoke City. Doua penalty-uri transformate de Chicharito Hernandez si Berbatov au fost suficiente pentru a aduce pe United la egalitate cu City.

Chelsea a reusit un egal in ultimul minut in Tara Galilor, acolo unde Swansea a condus cu 1-0 inca din finalul primei reprize. Dar Taylor si-a trimis in proprie poarta in ultimul minut si echilibrul a revenit pe tabela.

Liverpool s-a impus la Wolverhampton cu 3-0, toate golurile fiind marcare in a doua repriza: Carroll, Bellamy si Kuyt au punctat pentru cormorani.

Iata rezultatele inregistrate, precum si programul meciurilor de miercuri:

Marti

Swansea - Chelsea 1 - 0

Tottenham - Wigan 3 - 0

Wolverhampton - Liverpool 0 - 2

Everton - Manchester City 1 - 0

Manchester United - Stoke City 2 - 0

Miercuri

Aston Villa - Queens Park R.

Blackburn Rovers - Newcastle

Bolton - Arsenal

Fulham - West Bromwich Albion

Sunderland - Norwich City

In clasament, City si United se afla la egalitate pe primele doua locuri cu 54 de puncte, a treia treapta a podiumului fiind ocupata de Tottenham cu 49.

Fostul international brazilian Roberto Carlos se retrage din activitate... Gabonul a castigat o grupa imposibila si ajunge "en fanfare" in sferturi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x