Antena Căutare

Manchester United castiga la scor la scor la Wolverhampton si se distanteaza de City

Formatia antrenata de Alex Ferguson s-a razbunat pe lumii din Premiere League dupa eliminarea rusinoasa de la Bilbao din Europa League.

Intr-un week-end aflat sub amprenta dramei prin care trece Fabrice Muamba, jucatorul ce a facut atat de cord in sfertul de cupa dintre Tottenham si Bolton, Manchester United s-a distantat in clasament la 4 puncte de City.

Diavolii au invins cu 5-0 la Wolverhampton, profitand si de imprundenta lui Ronald Zubar, fostul jucator al lui Marseille si Caen luand doua galbene in mai putin de un sfert de ora si lasandu-si echipa in 10 oameni dupa ce Evans deschisese scorul.

Valencia a marcat pentu 2-0 cu putine minute inainte de pauza, iar Welbeck a dus scorul la unul de forfait in prelungirile primei reprize. A urmat dubla lui Chicharito Hernandez din minutele 56 si 61, mexicanul stabilind si scorul final, 5-0.

In urma acestui rezultat, United acumuleaza 70 de puncte, cu 4 mai multe decat ocupanta locului secund, Manchester City, care are si un meci mai putin disputat. In aceeasi etapa, Liverpool a trecut cu 3-0 de Everton prin tripla lui Gerrard de miercuri, in timp ce galezii de la Swansea au administrat acelasi scor pe Craven Cottage lui Fulham.

Wigan si WBA au remizat 1-1, iar Newcastle conduce pe Norwich cu 1-0.

Foto: EPA

Fernando Torres a reusit o dubla pentru Chelsea... Coman, amendat pentru iesirea de la Chiajna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x