Antena Căutare

Manchester Utd si Arsenal se pregatesc de semifinala

Manchester United, campioana en-titre a Europei, se califica in dauna lui FC Porto gratie unei executii de clasa a portughezului Cristiano Ronaldo (6'). Finalul de partida i-a gasit pe lusitani atacand in valuri, dar fara rezultat pe tabela de marcaj. Cristi Sapunaru a fost unul dintre cei mai buni oameni ai gazdelor, reusind de multe ori sa-l blocheze pe Ronaldo.

In cealalta partida a serii, Arsenal a facut instructie cu Villarreal, scor 3-0, reusitele lui Walcott (10'), Adebayor (60') si Van Persie (69' pen) scufundand Submarinul Galben.



FC Porto - Manchester 0-1 (Ronaldo 6') (in tur 2-2)

Manchester United se califica in semifinalele Ligii Campionilor dupa o victorie la limita, scor 1-0, pe Dragao din Porto. Reusita de senzatie a lui Cristiano Ronaldo (6') ii duce pe Diavoli in careul de asi al Europei. Lusitanii au trecut pe langa un rezultat mare, dar ratarile de pe final de partida i-au privat de o noua performanta in C1.


Arsenal - Villarreal 3-0 (Walcott 10', Adebayor 60', Van Persie 69' pen) (in tur 1-1)


Arsenal s-a calificat in penultimul act al Champions League fara prea mari emotii, elevii lui Arsene Wenger scufundand Submarinul Galben cu un sec 3-0. Au punctat Walcott (10'), Adebayor (60') si Van Persie, noua minute mai tarziu, pentru un succes clar impotriva lui Villarreal.


Liga Campionilor, semifinale:


FC Barcelona - Chelsea
Manchester - Arsenal

sursa:hotnews.ro
FRF se clatina... Dinamo - Rapid 4-2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x