Antena Căutare

Marian Iancu: "Se va dovedi ca a fost coruptie pe finalul campionatului trecut"

Descinderile DNA la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor i-a dat apa la moara lui Marian Iancu, cel care nu a ezitat sa atace, din nou, Otelul Galati.

Patronul Timisoarei a declarat ca nu vrea sa se hazardeze sa dea un verdict pana cand DNA nu va avea o pozitie oficiala, insa e convins ca a avut dreptate atunci cand a spus ca Poli a fost dezavantajata clar pe finalul sezonului trecut.

Nu ma hazardez deocamdata, asteptam sa vedem ce spune DNA-ul. E clar ca Poli Timisoara e clubul vicecampion de anul trecut si se va dovedi ca a fost vorba de coruptie la meciurile de pe final de campionat. E evident ca am fost vatamati. Dar pana la comunicarea oficiala a DNA suntem rezervati".

In vara, Mircea Sandu il acuzase pe Iancu de faptul ca ar fi oferit 2 000 000 de euro Ligii si Federatiei pentru a lua campionatul, insa finantatorul alb-violetilor a negat vehement si a spus ca cei ce s-au ocupat de aceste practici au fost galatenii.

Foto: Hepta

Scandalul arbitrajului provoaca frisoane in Liga a doua! Presedintele Severinului: "Nu stiu, nu cunosc, noi nu sunt... Ion Craciunescu anunta Apocalipsa: "Scandalul Penescu este o gluma pe langa ce va fi acum"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x