Antena Căutare

Marko Arnautovic a fost transferat și el în China. Va juca la Shanghai SIPG

Atacantul austriac Marko Arnautovic a fost transferat de West Ham United la Shanghai SIPG pentru suma de 22,4 milioane de lire sterline (25 de milioane de euro). În vârstă de 30 de ani, Arnautovic a venit al Londra în vara anului 2017 de la Stoke City, pentru suma de 20 de milioane de lire sterline.

Atacantul austriac Marko Arnautovic a fost transferat de West Ham United la Shanghai SIPG pentru suma de 22,4 milioane de lire sterline (25 de milioane de euro).

În vârstă de 30 de ani, Arnautovic a venit al Londra în vara anului 2017 de la Stoke City, pentru suma de 20 de milioane de lire sterline. El a jucat patru sezoane pentru Stoke, iar înainte a mai evoluat la Twente Enschede, Inter Milano şi Werder Bremen.

La West Ham, austriacul a marcat 22 de goluri în 65 de meciuri.

Shanghai SIPG ocupă locul 3 în prima ligă chineză, după 16 etape.

Tot luni a fost anunţat transferul atacantului Stephan El Shaarawy de la AS Roma la echipa Shanghai Shenhua.

Sursa : news.ro

Gică Popescu îi răspunde lui Mircea Lucescu în privința transferului lui Ianis Hagi în Rusia: "E o părere răutăcioa... Belgianul Lawrence Visser arbitrează meciul Astana - CFR Cluj, din turul întâi preliminar al Ligii Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x