Antena Căutare

Marseille, in finala Cupei Ligii Frantei

Olimpyque Marseille a invins miercuri pe Nice pe Coasta de Azur si si-a asigurat biletele pentru finala Cupei Ligii, ce se va desfasura la Paris.

Cupa Ligii Frantei va fi disputata in acest an intre olimpieni. Dupa ce Lyon a invins marti la Lorient, revenind spectaculos de la 0-2, Marseille a avut o deplasare mult mai scurta.

Jucatorii lui Deschamps s-au mutat pe Coasta de Azur acolo unde au intalnit pe Nice, echipa aflata la retrogradare in Ligue 1.

Loic Remy a deschis scorul dupa o faza ce a adus aminte de Thierry Henry, insa tot un fost lyonez a egalat in finalul primei reprize: Anthony Mounier.

Dupa pauza, misiunea lui OM a fost facilitata de Frank Dja DjeDje, ivorianul primind rosu si lasand-o pe Nice in 10 oameni. Iar cei de pe Veodrome nu s-au lasat invitati prea mult sa atace si Brandao a punctat decisiv in minutul 57.

Foto: Intact Images / EPA

GALERIE FOTO! Cel putin 74 de morti si peste 1.000 de raniti este ultimul bilant al tragediei din Egipt... Valencia - Barcelona 1-1 / Verdict amanat pentru retur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x