Antena Căutare

Marseille pastreaza Supercupa Frantei, dupa un meci de infarct cu Lille

Desi erau condusi cu 3-1 de Lille in minutul 85, cei de la OM au reusit sa se impuna, in final, cu 5-4, printr-un gol din penalty reusit de Andre Ayew.

Supercupa Frantei le-a pus fata in fata, pe Lille (castigatoarea campionatului) si Marseille (detinatoarea Cupei Ligii) intr-un meci ce a semanat teribil cu o alta partida a elevilor lui Deschamps: cea desfasurata in octombrie 2009 pe Stade Gerland, in care OM a remizat, 5-5 cu Lyon.

Prima repriza a meciului desfasurat la Tanger nu anunta spectacolul din final si merita a fi retinuta doar prin prisma golului lui Balmont, cel care a deschis scorul pentru Lille. Fara Rami, Cabaye si Gervinho, plecati in acest intersezon, dar cu noile achizitii - Basa, Pedretti si Payet - printre titulari, echipa din Nord parea ca va controla autoritar ostilitatile, mai ales ca s-a distantat prin tabela prin Hazard, cel ce fusese si la originea primei reusite.

OM a redus din scor prin Andre Ayew, dar diferenta avea sa se refaca la doar un minut dupa golul ghanezului, atunci cand Sow, golgheterul in exercitiu din Ligue 1, l-a executat pe Mandanda pentru 3-1.

Cand toata lumea se astepta la un final linistit, Morel a modificat din nou tabela facand 3-2, pentru ca mai vechea cunostinta a nationalei Romaniei, Loic Remi, sa egaleze nesperat. In ultimul minut de joc, Andre Ayew a transformat un penalty si a adus echipa de la malul Mediteranei in avantaj, dar bucuria a fost de scurta durata, pentru ca Basa a restabilit, imediat, echilibrul pe tabela.

In finalul prelungirilor, OM a obtinut o a doua lovitura de la 11 metri, Ayew aducand, de la punctul cu var, o victorie prin care trupa de pe Stade Velodrome pastreaza Supercupa Frantei si razbuna, totodata, ratarea titlului in sezonul trecut.

foto: L'equipe

Messi critica decizia federatiei: "As fi vrut sa joc in Romania"... VIDEO! Bute se va retrage peste 4 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x