Antena Căutare

TRAGEDIE! A murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei! La 43 de ani, a făcut infarct! Primele reacții: ”Sunt șocat!”

Martin Tudor a murit! Fostul portar al Stelei și al echipei naționale s-a stins din viață, la 43 de ani, din cauza unui infarct.

TRAGEDIE! A murit Martin Tudor, fostul portar al Stelei! La 43 de ani, a făcut infarct! Primele reacții: ”Sunt șocat!”
Martin Tudor a murit!

Martin Tudor se afla la Reșița în momentul în care a suferit un infarct. Medicii nu l-au mai putut salva, după cum anunță Gazeta Sporturilor.

De-a lungul carierei, Martin Tudor a evoluat pentru Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua București, CFR Cluj și Universitatea Cluj.

Totul s-a întâmplat acum două ore (n.r. în jurul orei 10:00). Era acasă, la Reșița! Ambulanța a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul... Acum, trupul lui e la spital pentru autopsie”, a spus Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

RICĂ NEAGA, DEVASTAT

Rică Neaga, fost coleg cu Martin Tudor la Steaua, abia a putut să lege două cuvinte după vestea care a șocat lumea fotbalului românesc.

Sunt șocat! Nu pot să vorbesc de Tudorică... Nu-mi vine să cred! Înțelegeți-mă, va rog!

După ce a agățat ghetele în cui, în 2008, Martin Tudor a devenit antrenor de portari și a pregătit, pe rând, goalkeeperii celor de la FCSB, Craiova, Al Ittihad, CSM Reșița, Voluntari, Daco Getica, Sportul Snagov sau Craiova. De asemenea, Tudor a fost antrenor de portari și la echipa națională a României.

Martin Tudor avea 43 de ani! Dumnezeu să-l odihnească!

Știre în curs de actualizare...

Valoarea jucătorilor de fotbal va scădea din cauza pandemiei de coronavirus... Fostul portar al FC Steaua Martin Tudor a decedat la vârsta de 43 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x