Antena Căutare

Mihai Stoica recunoaste: "De cand am revenit, am simtit ca sunt vanat"

Mihai Stoica, fostul manager general al Stelei, a facut la emisiunea la care a devenit colaborator, primele declaratii de la plecarea de la echipa ros-albastra.

Acesta a spus ca nu-i poarta nici un fel de pica lui Gigi Becali si nici lui Ilie Stan si nu a exclus posibilitatea sa revina la echipa in viitor. El a mai dezvaluit ca a decis sa plece de la echipa inainte ca Ronny Levy sa-si dea demisia, dar nu a vrut sa-si faca publice doleantele pana cand tehnicianul nu-si incheie conturile cu echipa.

"Sa inteleaga toata lumea, n-am fost dat afara de Gigi, ne-am intalnit si am hotarat de comun acord sa incheiem colaborarea. De cand am revenit, am simtit ca sunt vanat. Nu regret ca m-am intors la echipa totusi, nu avem in palmaresul personal nici o Cupa a Romaniei, deci sezonul trecut a fost foarte bun.

Nici n-am putut sa conduc asa cum am vrut eu, dar poate si faptul ca n-am avut rezultate a contat aici. Totusi, sansele Stelei la titlu sunt acelasi daca stam si analizam cum s-a castigat titlul in Liga 1 in ultimele sezoane, se pierd foarte multe puncte in retur.

Eu am decis sa plec de la echipa cu o saptamana inainte de meciul cu AEK Larnaca, dar nu am vrut sa spun nimic pana nu pleca Levy, pentru ca eu eram responsabil pentru numirea lui ca antrenor", a spus Mihai Stoica.

MM a renuntat la postul de manager general al Stelei vineri, in locul sau fiind numit Narcis Raducan.

sursa: gsp

foto: Hepta

Narcis Raducan in ironizeaza pe Mihai Stoica:"Nu sunt ca altii sa anunt ca invart totul la Steaua"... Meciul de tineret dintre Romania si Franta amana partida FC Bihor - Muresul Deva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x