Antena Căutare

Mircea Badea: "Catalina Ponor este Dumnezeu pe pamant!"

La 25 de ani, Catalina Ponor a reusit o performanta care va ramane in istoria gimnasticii. Sa iei argint la "sol", dupa ce ti-a fost retrasa medalia de bronz, la "barna",  necesita un caracter de fier, specific marilor campioni. Lucru punctat si de Mircea Badea. 

Realizatorul "In Gura Presei" s-a declarat incantat de prestatia Catalinei Ponor, chiar daca nu este un mare pasionat de gimnastica.

"Dumnezeu pe pamant e Catalina Ponor, dupa parerea mea. Dumnezeu pe pamant e si Izbasa. Catalina Ponor concureaza, face ce stie sa faca, la barna. Perfect bronz. Bun! […] Ok, nu e rau bronzul! Dupa care vine contestatia si e altcumva. Crancen. Daca aveai argint si luai bronz, era ceva. Asa, de la bronz, nu mai e nimic. E crancen si urma concursul la sol. Sa tii o astfel de lovitura si sa faci exercitiul perfect… Inseamna ca esti Dumnezeu pe pamant. Mie imi plac astia care revin”, a spus Mircea Badea.

Champions League: FC Vaslui si CFR Cluj lupta pentru un loc in play-off... GALERIE FOTO! Vezi cele mai tari imagini surprinse la Jocurile Olimpice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x