Antena Căutare

Mircea Badea, despre meciul lui Bute: "Aici a fost ceva necurat"

Pentru a nu mai astepta emisiunea de duminica seara, Mircea Badea si-a exprimat punctul de vedere cu privire la meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch pe blog-ul personal.

Mircea Badea nu intelege, ca multi alti romani, de ce Lucian Bute s-a retras in corzi si nu a lovit pe contre, precum in precedentele partide de box.

"Nu vad niciun motiv pentru care Bute a stat la bataie cu Froch. Bute a fost campion mondial atata timp tocmai pentru ca n-a stat la bataie ci a boxat pe picioare, din deplasare, lovind pe contra. Cum naiba sa te apuci sa stai in corzi tocmai cu batacul grobian?!!?!?!? Nu gasesc nicio explicatie rezonabila pentru felul in care a prestat Bute. Froch a facut ce stie el sa faca. Absolut stereotip si rudimentar. Toate meciurile lui sunt la fel. De ce sa i te dai pe tava ?!?!?!!? Daca n-au vandut meciul, poate l-au sedat pe roman. Oribil. Nu pentru ca a pierdut. Ci pentru ca s-a predat facand exact ce avea nevoie Froch pentru a castiga", a scris Mircea Badea, pe blog.


"Cu aceasta ocazie ma potolesc si eu in entuziasmele mele penibile, bazate pe increderea naiva in corectitudinea oamenilor fata de sine si de terti. Aici a fost ceva necurat", a conchis realizatorul "In Gura Presei".

foto: a1.ro

Camelia Potec, locul 4 in proba de 1.500 de metri, la CE de natatie... VIDEO! Leonard Doroftei: "Bute avea nevoie de meciuri mai bune"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x