Antena Căutare

Mircea Lucescu, la o echipă de club ? Un oficial anunță revenirea anului pentru cel mai titrat antrenor român

Cel mai titrat antrenor român, Mircea Lucescu, este aproape de revenirea la echipa de club la care a scris istorie. Presa din Ucraina scrie că antrenorul român care conduce naționala Turciei este foarte aproape de a reveni la Șahtior Donețk.

Cel mai titrat antrenor român, Mircea Lucescu, este aproape de revenirea la echipa de club la care a scris istorie. Presa din Ucraina scrie că antrenorul român care conduce naționala Turciei este foarte aproape de a reveni la Șahtior Donețk.

În ultimele zile, în presă au apărut zvonuri conform cărora Mircea Lucescu s-ar fi întâlnit cu patronul ucrainienilor, Rinat Ahmetov. Ieri, un oficial al clubului Șahtior a ieșit public cu o declarație care pare a anunța un nou ”mariaj” Lucescu-Donetsk.

Sergei Palki, directorul general al liderului din Ucraina a confirmat discuțiile dintre cele două părți, după ce presa din Ucraina a anunțat interesul lui Sahtior pentru Lucescu.

”Da, ne-am întâlnit cu Mircea Lucescu”, a spus Palkin pentru Sport Arena, fără sa ofere detalii suplimentare.

Revenirea lui Lucescu la Șahtior are șanse foarte mari de a avea loc. Portughezul Paolo Fonseca, actualul antrenor al lui Șahtior, mai are contract până în vară și nu vrea să-și prelungească înțelegerea. În spate ar sta o ofertă foarte tentantă de la Everton.

Mircea Lucescu are 12 titluri de campion în carieră, opt în Ucraina, două în Turcia şi două în România. Cea mai bună perioadă a sa se leagă de Șahtior Donețk, cu care a câştigat de opt ori campionatul, de cinci ori Cupa Ucrainei şi de alte şapte ori Supercupa. De asemenea, a câștigat și Cupa UEFA în 2008.

Biletul Zilei 10.04.2018. Meciurile sigure din Liga Campionilor și Championship ne aduc profitul... Biletul Zilei 10.04.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile spectacol de marți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x