Antena Căutare

Mircea Lucescu: "Nu ma mai intereseaza ce se intampala cu nationala Romaniei"

Cel mai titrat antrenor roman nu a putut trece peste demiterea fiului sau din postura de selectioner, asa ca sustine ca nu-i mai pasa de soarta echipei Romaniei.

„Sincer vorbind, nici nu mai stiu ce se intampla in grupa. M-a interesat atat timp cat a fost Razvan. Acum nu ma mai intereseaza. Modul in care a fost tratat m-a suparat. Nu mai vreau sa vorbesc de acestea pentru ca m-am enervat prea tare" a rabufnit Mircea Lucescu.

Despre problemele pe care le are Rat la Sahtior Donetsk, antrenorul nu a dorit sa faca niciun comentariu. „Rat joaca in momentul in care merita sa joace. E o problema de alcatuire a formatiei in functie de ce se cere. Eu nu ma cert cu cineva. In fotbal nu te poti certa cu cineva, mai ales cu un fotbalist. Nu-ti place, il scoti. Doar antrenorul raspunde de interesul echipei; restul toti sunt egoisti."

Foto: Hepta

MM Stoica l-a refuzat de doua ori pe Ogararu, desi titularul postului de fundas dreapta era accidentat... Adrian Porumboiu: "Contestatiile se fac inainte, la pauza si dupa joc". Vezi ce a spus despre MM Stoica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x