Antena Căutare

Mititelu, dupa prietenul Penescu: va fi declarat persona non-grata

Dumitru Dragomir a declarat ca se gandeste la o solutie sa-l declare persona non-grata pe Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova.

"Se strange latul si catusele sunt tot mai aproape de Mititelu. Nu trebuie sa-l intrebe DNA-ul decat de ce a facut doua Universitati si a inselat LPF cu drepturile de televizare. Oricine cadea in plasa, Mititelu l-a pacalit pe Duru cu licenta, a jucat ultimul an pe fals. Jucatorii erau ai Universitatii Craiova si jucau pe fals la U Craiova. A mai facut o societate, U Craiova.

De orice scapi, dar de Fisc nu scap. Din punctul de vedere, jucatorii sunt supusi sechestrului, nu sunt ai cluburilor. Atat FRF cat si LPF nu au anulat sechestrul ANAF-ului pus pe jucatori si daca Adunarea Generala a FRF nu ratifica excluderea Universitatii Craiova, jucatorii pot reveni la Universitatea Craiova. Daca ANAF-ul revendica, noi suntem acoperiti. Dupa parerea mea, Florin Costea este al Stelei, dupa parerea ANAF-ului este al ANAF-ului. Daca il vinde Steaua, banii se duc la ANAF.

Daca Sion a castigat la TAS, Mititelu de ce nu s-a dus la TAS. Aici a gresit, dupa TAS avea voie sa se judece si in civil. Cum sa ajuti un monstru, cand el nu s-a inteles cu nimeni.

Eu nu am facut in viata mea rau cuiva. Lucram la un material la Liga pentru a-l declara pe Mititelu persona non-grata.

El a iubit fotbalul, dar dupa ce i s-au terminat banii a facut datorii. Niciodata in viata mea nu ma impac cu el, ma intalnesc cu el doar pe lumea cealalta. Eu i-am facut numai bine si el mi-a facut numai rau.

Toata Generatia de Aur a Craiovei este impotriva lui, si Primaria si Prefectura la fel", a spus Dumitru Dragomir.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Torje il confirma pe Borcea in cazul stenogramelor DNA... Razvan Lucescu a castigat "razboiul" cu Dinamo. Memoriul "cainilor" a fost respins de comisii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x