Antena Căutare

MM Stoica, Copos, Gică Popescu şi Pădureanu au fost duşi la Penitenciarul Rahova!

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu, condamnaţi definitiv la închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, au fost duşi la Penitenciarul Rahova, în baza mandatelor de executare a pedepselor emise de instanţă, au declarat pentru Mediafax oficiali din Poliţie.Gigi Neţoiu s-a predat la Craiova, în timp ce Cristi Borcea şi fraţii Becali au mers la Constanţa. Cel mai probabil, cei 3 vor merge la penitenciarul Poarta Albă.

MM Stoica, Copos, Gică Popescu şi Pădureanu au fost duşi la Penitenciarul Rahova!
| Libertatea

George Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu, condamnaţi definitiv la închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, au fost duşi la Penitenciarul Rahova, în baza mandatelor de executare a pedepselor emise de instanţă, au declarat pentru Mediafax oficiali din Poliţie. Gigi Neţoiu s-a predat la Craiova, în timp ce Cristi Borcea şi fraţii Becali au mers la Constanţa. Cel mai probabil, cei 3 vor merge la penitenciarul Poarta Albă.

Nici n-au ajuns la închisoare, că se şi face mişto de ei! Au apărut primele glume legate de "Dosarul Transferurilor... Cătălin Tolontan: "Lumea consideră că s-a făcut dreptate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x