Antena Căutare

Monica Niculescu a pierdut ambele finale, simplu si dublu, in turneul din Luxemburg

Monica Niculescu a ratat sansa de a castiga turneul de la Luxemburg, atat la simplu, cat si la dublu. A luat bataie in finala, de la Venus Williams, in doua seturi, scor 6-2, 6-3. . Dupa o ora de pauza, Niculescu a revenit pe teren pentru finala la dublu. A facut pereche cu Irina Begu, insa nu a avut mai mult noroc. Cehoaicele Hlavackova si Hradecka s-au impus in doua seturi, la 3 si la 4.

Pentru prezenta in ultimul act, romanca a primit 19 mii de dolari si 200 de puncte in topul mondial. Romancele s-au ales si cu cate 200 de puncte WTA si 5570 de dolari.

Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in finala turneului de la Luxemburg, dotat cu premii in valoare de 220.000 de dolari, dupa ce a invins-o in semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, pe sportiva slovaca Daniela Hantuchova, numarul 38 mondial.

Niculescu a jucat pentru a doua oara consecutiv finala competitiei din Luxemburg, anul trecut fiind invinsa de belarusa Victoria Azarenka. De asemenea, aceasta este a doua finala WTA din cariera romancei. Prin calificarea in ultimul act al competitiei, Niculescu si-a asigurat un premiu de 19.000 de dolari si 200 de puncte WTA.

Aur la Europenele de tenis de masa. Dodean si Samara s-au impus la dublu... Pandurii Tg. Jiu - Steaua 0-0/ Remiza echitabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x