Antena Căutare

Mourinho se ia de Ronaldo: "Sunt unii care in vacanta mananca si bea"

Tehnicianul formatiei din capitala Spaniei, Jose Mourinho, a fost scos din minti de elevii sai dupa primele 45 de minute din meciul tur Real Madrid - Malaga, scor final 3-2. La pauza, tabela arata 2-0, iar Jose ar fi trimis pe teren o cu totul alta echipa, daca ar fi putut, pentru partea a doua.

Pentru ca n-a avut la dispozitie 11 schimbari, ci doar 3, portughezul i-a inlocuit pe Arbeloa, Kaka si pe Callejon cu Ozil, Khedira si Benzema.


Khedira, Higuain si Benzema au inscris pentru Real. Varful francez a marcat golul victoriei si a hartuit permanent apararea celor de la Malaga

"Pacat ca nu puteam face 11 schimbari. Am facut 3, dar asta nu inseamna ca cei 3 inlocuiti au jucat mai prost decat restul. Nu vreau sa arat pe nimeni cu degetul", a zis Mourinho. Se pare ca cel mai tare l-a suparat Cristiano Ronaldo, care nu e in cea mai buna forma la revenirea din vacanta: "Sunt unii care pleaca in vacanta si folosesc pauza asta doar pentru a se odihni, dar sunt si altii care folosesc vacanta pentru a se distra, pentru a calatori, nu se mai opresc din mancat si baut si se intorc un pic schimbati", a zis Mourinho.

sursa: gsp

Foto: Hepta

Schumacher, maestrul depasirilor... Stancu a inscris impotriva lui Fenerbahce!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x