Antena Căutare

Mutu a jucat 5 meciuri dar a marcat cat Ibrahimovic si Cristiano Ronaldo

Adrian Mutu are un motiv de satisfactie dupa ratarea calificarii la EURO 2012.

S-a reintors la lot dupa ce a fost expulzat pe rand de ambii selectioneri. Atat Razvan Lucescu, cat si Victor Piturca au refuzat sa il mai primeasca la prima reprezentativa pe "Briliant", dupa ce acesta a fost implicat in mai multe scandaluri. Cu cinci goluri in cinci meciuri, Mutu a terminat pe primul loc in clasamentul marcatorilor din grupa D.

Fostul antrenor a renuntat sa il mai convoace pe actualul atacant al Cesenei dupa ce acesta a petrecut intr-un club la finalul jocului din Serbia, pierdut cu 0-5 in preliminariile Campionatului Mondial 2010. Mutu a ratat primele 3 partide din preliminariile EURO 2012, in care Romania a acumulat doar 2 puncte, revenind pentru urmatoarele trei jocuri, in care a punctat de trei ori.

Dupa sosirea lui Victor Piturca, Mutu a fost din nou exclus de la "nationala" dupa ce, alaturi de Gabi Tamas, a lipsit o ora din programul echipei inaintea jocului amical din San Marino, castigat de "tricolori" cu 1-0. Atacantul a ratat jocurile cu Luxemburg si Franta, insa a revenit pentru ultimele doua partide, 2-2 cu Belarus, cand a marcat ambele goluri ale noastre, si 1-1 cu Albania.

Tot 5 goluri in preliminarii au mai inscris: Mario Gomez (Germania), Dirk Kuyt (Olanda), Cristiano Ronaldo (Portugalia), Zlatan Ibrahimovici (Suedia)

12 goluri a avut cel mai bun marcator din preliminarii, olandezul Klaas-Jan Huntelaar.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gica Popescu: „Pentru unii jucatori, nationala e o palarie prea mare”... Gigi Becali: "Steaua se intoarce in Ghencea doar cu macaraua"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x