Antena Căutare

Mutu are antrenor nou la Cesena: Arrigoni a preluat lanterna rosie din Serie A

Daniele Arrigoni (52 de ani) a acceptat astazi sa preia ultima clasata din Serie A. Cel care a fost refuzat in decembrie 2009 de Unirea Urziceni il va pregati pe Adrian Mutu.

Adrian Mutu va reveni pe gazon cu un alt antrenor la Cesena. Ultima clasata din Serie A dupa 9 etape, singura fara victorie!, a gasit inlocuitor pentru Marco Giampaolo. Tehnicianului demis duminica, in urma esecului de la Parma (0-2), ii va succeda Daniele Arrigoni, care va fi oficial prezentat in aceasta seara.

Antrenorul refuzat in decembrie 2009 de Unirea Urziceni, care a vrut sa-l aduca dupa ce Dan Petrescu a plecat in Rusia, Arrigoni (52 de ani) a debutat in Serie A pe banca lui Cagliari, cu care a terminat sezonul 2004-2005 pe locul 10, si a mai lucrat la Livorno, Bologna, Triestina si Sassuolo. De la ultima echipa a fost dat afara acum 13 luni. Arrigoni va debuta la formatia lui Adrian Mutu duminica, pe teren propriu, impotriva lui Lecce, intr-un duel direct pentru evitarea retrogradarii.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

FOTO! A murit o legenda a fotbalului ungar: Florian Albert... APOEL invinge pe Porto, Milan si Chelsea egaluri la outsidere. Vezi rezultatele si clasamentele din Liga Campionilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x