Antena Căutare

Nadal a întâlnit-o pe fetiţa pe care a lovit-o din greşeală joi, a făcut un selfie cu ea şi i-a dăruit o şapcă

Rafael Nadal, care a lovit din greşeală la meciul disputat joi la Australian Open o fetiţă de mingi, a întâlnit-o pe Anita, a făcut un selfie cu ea şi i-a dăruit o şapcă.

“Am avut şansa de a o întâlni pe ea şi de a-I întâlni familia astăzi. Sunt bucuros că ea este bine după cel mai înfricoşător moment pe care l-am trăit pe terenul de tenis. Annita este o fată curajoasă!”, a scris Nadal pe Twitter.

Had the chance to meet her and her family today. So happy she is well after the scariest moment I’ve had on a tennis court. Annita is a brave girl!

— Rafa Nadal (@RafaelNadal)

Potrivit presei australiene, Anita Birchall, în vârstă de 13 ani, a declarat după incidentul de joi că a fost impresionată de bunătatea lui Nadal. “A fost incredibil”, a afirmat ea.

Fetiţa de mingi l-a întâlnit din nou vineri pe Nadal, iar acesta i-a dăruit o şapcă pe care a scris: “Amicei mele, Anita. Toate cele bune”.

Mama fetei, Olga, a declarat pentru 7news.com.au că Rafael Nadal a fost “foarte drăguţ”. “A arătat bunătate şi grijă prin felul în care a reacţionat. Eu nu am fost pe teren lângă ea, dar el i-a ridicat şapca, a verificat dacă este bine şi a sărutat-o dulce”, a spus ea.

Marca notează că Nadal a petrecut câteva minute cu Anita şi cu familia acesteia.

Rafael Nadal a lovit din greşeală o fetiţă cu mingea în cap în timpul meciului jucat joi în turul doi al turneului Australian Open. În imaginile distribuite pe reţelele de socializare, se poate vedea cum Nadal a trimis din greşeală mingea către fetiţă, iar aceasta a fost lovită în zona capului. Vizibil speriat, Nadal s-a dus imediat la fetiţă ca să verifice dacă este în regulă. După ce fetiţa i-a spus că este bine, sportivul a sărutat-o pe obraz.

Nadal, numărul 1 mondial, s-a calificat în turul trei la Australian Open. El este pentru a 14-a oară în turul trei la primul Grand Slam al anului. Nadal a trecut în turul doi de Frederico Delbonis,scor 6-3, 7-6 (4), 6-1. În turul al treilea, el va evolua împotriva conaţionalului său Pablo Carreno Busta.


Sursa : news.ro

Motociclistul Edwin Straver, care s-a accidentat grav la Raliul Dakar, a încetat din viaţă... România, locul 11 la Campionatul European de polo, după 20-3 cu Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x