Antena Căutare

Naomi Osaka s-a despărţit de antrenorul Jermaine Jenkins

Jucătoarea japneză de tenis Naomi Osaka, locul 4 WTA, a anunţat că nu va mai colabora cu antrenorul american Jermaine Jenkins, informează WTA.

Jucătoarea japneză de tenis Naomi Osaka, locul 4 WTA, a anunţat că nu va mai colabora cu antrenorul american Jermaine Jenkins, informează WTA.

"Sunt super-recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună şi pentru lucrurile pe care le-am învăţat pe teren şi în afara acestuia, dar simt că acum este momentul potrivit pentru o schimbare", a scris Osaka, pe reţelele de socializare.

Ce doi lucrau împreună din luna martie. Înainte, ea colaborase cu germanul Sascha Bajin şi a surprins când a anunţat despărţirea de acesta după ce a câştigat Australian Open.

Cu Jenkins, Osaka nu a câştigat niciun turneu şi a pierdut locul I WTA. Doar o dată ea a ajuns în semifinale, la Stuttgart, părăsind mai devreme celelalte turnee. La competiţiile de grand slam, rezultatele japonezei au fost modeste: turul al treila la Roland Garros, primul tur la Wimbledon şi optimi de finală la US Open.

Înainte de a lucra cu Osaka, Jenkins, 34 de ani, a fost sparring partner al americancei Venus Williams şi antrenor în cadrul federaţiei americane.

Osaka şi Bajin au lucrat împreună din 2017. În primul an de colaborare a lui Bajin cu Osaka, sportiva japoneză a câştigat primul său titlu WTA, la Indian Wells, şi primul său trofeu de grand slam, la US Open.

De asemenea, ea a ajuns alături de Bajin de la numărul 68 mondial, la numărul 1 mondial, după a doua victorie la un grand slam, la Australian Open.

Sursa : news.ro

Chiricheş la Sassuolo: Aveam nevoie de această provocare. Sper să marchez şi aici... Turneul WTA de la Hong Kong nu se mai dispută la datel stabilite, 5-13 octombrie, din cauza manifestaţiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x