Antena Căutare

Nebunie totală pentru un englez! A câştigat 12 milioane de euro, dar a ajuns să doarmă într-un cort! Pe ce şi-a cheltuit toţi banii

În 2002, când a dat o mega lovitură la loterie şi a câştigat 12 milioane de euro, Michael Carroll credea că l-a prins pe Dumnezeu de picioare şi că lumea întreagă e a lui. Şi-a ajutat prietenii, şi-a luat o casă, dar a sfârşit într-un cort. Decăderea a fost una dureroasă şi extrem de periculoasă.

Povestea lui Michael, spusă şi de cei de la pariori.ro, are accente de film. Englezul se îmbogăţeşte, peste noapte, prin 2002, când prinde un mega pot la loterie. Are 12 milioane de euro în cont şi e zeu! Şi mai are şi 19 ani.

Fără să-i fi cerut ajutorul, prietenii lui Michael se trezesc cu sume de bani imense în cont. "Am plătit undeva la patru milioane de euro prietenilor mei, am vrut să-i ajut, să le fie bine şi să nu mai muncească niciodată". Gest frumos, dar parcă suma e incredibil de mare.

"Cu restul de bani mi-am cumpărat o casă, iar curtea era atât de mare încât mi-am făcut o pistă de curse, unde să ne întrecem cu maşinile", povesteşte, cu amărăciune, pariorul.

A DAT FALIMENT ÎN OPT ANI

Şi-a alimentat viciile cu banii obţinuţi din pariuri şi nu s-a gândit niciodată că totul se va risipi până la urmă. "Mi-am consumat toţi banii pe droguri, femei, petreceri şi, evident, pe pariuri". Îşi recunoaşte greşelile şi spune că a fost la un pas de catastrofă.

"Am vândut tot ca să pot să supravieţuiesc, absolut tot. Ajunsesem să stau într-un cort, dormeam prin pădure. Acum lucrez într-o fabrică de biscuiţi, iau 200 de lire pe săptămână". Dramatic.

AS Monaco şi-a vândut un atacant... dar nu e Mbappe! Germain va juca la Marseille... Anunţ important făcut de Simona Halep! Va juca la turneul de la Eastbourne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x