Antena Căutare

Nick Kyrgios a revenit asupra acuzaţiilor de corupţie formulate la adresa ATP, dar asociaţia a deschis deja o anchetă

Tenismenul Nick Kyrgios a afirmat că s-a referit la o dublă măsură în interpretarea regulamentului când a spus că ATP este o organzizaţie coruptă, informează Reuters.

Tenismenul Nick Kyrgios a afirmat că s-a referit la o dublă măsură în interpretarea regulamentului când a spus că ATP este o organzizaţie coruptă, informează Reuters.

"Scopul şi intenţia mea au fost de a spune despre ceea ce eu văd ca un dublu standard, nu despre corupţie", a scris Kyrgios pe Twitter, plângându-se de faptul că alţi jucători nu sunt sancţionaţi ca el pentru aceleaşi încălcări ale regulamentului.

Cu toate acestea, ATP a anunţat că a deschis o investigaţie după afirmaţiile lui Kyrgios, dar o eventuală sancţiune ar urma să fie stabilită după US Open.

Întrebat după meciul din turul I de la US Open dacă este afectat de amenda primită din partea ATP, în urma scandalului făcut la Cincinnati, Kyrgios a răspuns: "Nicidecum. ATP este destul de coruptă oricum, aşa că asta nu mă frământă deloc."

"Pentru ce am fost amendat cu 113.000 de dolari? Dar de ce vorbim despre ceva care s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, când tocmai am tocat pe cineva în primul tur al US Open", a continuat Kyrgios.

Australianul, clasat pe locul 30 ATP şi cap de serie numărul 28, l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 7-6 (1), 6-4, pe americanul Steve Johnson, locul 86 ATP, în primul tur al US Open.

La Cincinnati, Nick Kyrgios a fost amendat cu 113.000 de dolari (aproximativ 111.600 de euro), după scandalul făcut la meciul cu Karen Hacianov din turul al doilea al turneului.

ATP l-a sancţionat pentru părăsirea terenului fără permisiunea arbitrului, pentru proferarea de obscenităţi şi pentru conduită nesportivă în faţa adversarului său.

Şi în acest caz, o anchetă mai amplă va fi făcută, iar în urma acesteia Kyrgios ar putea fi suspendat.

Sursa : news.ro

Meci întrerupt zece minute în Ligue 1 din cauza unor scandări şi a unor bannere cu caracter homofob... Carmen Tocală, aleasă membru în Boardul Central al Federaţiei Internaţionale de Baschet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x